Winter wonderland

Winter wonderland

De afgelopen dagen is Nederland in de greep van het winterweer. Het openbare leven heeft er behoorlijk veel last van gehad. Veel files, vertragingen en uitvallende treinen bij de NS en klein persoonlijk leed zoals glijpartijen met alle gevolgen van dien.

Maar het winterweer levert ook mooie plaatjes op. Schitterende landschappen en vergezichten. Zo ook in Oisterwijk, mijn woonplaats, en in het bijzonder de Kampina. Het was de moeite waard om vandaag de kou te trotseren en de Kampina te bezoeken. Ik heb genoten van de kou, de natuur, de 2 herten die ik op mijn pad tegen kwam, de vele sporen van de dieren en natuurlijk het fotograferen.

Tijdens het fotograferen kwam ik onderstaand stel tegen. Met risico staken zij als eerste het Belvertsven over, unieke sporen in de maagdelijke sneeuw. Terwijl ze dichterbij kwamen heb ik ze op de foto gezet, inclusief hun hond. Als vanzelfsprekend heb ik de foto naar ze toegestuurd per mail in de hoop dat ook ze de sfeer van het moment weer even terug kunnen pakken, hand in hand, wandelend in de kou, genietend van de natuur en elkaar. Heerlijk toch?

Hein

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.